Bite my bytes

What I learn by day I blog at night - A blog from Microsoft Consultant working from Ljubljana, Slovenia

  Home :: Contact :: Syndication  
  999 Posts :: 7691 Comments :: 235 Trackbacks

Search

Most popular posts
in last 360 days

Categories

My Projects

Archives

Stuff


Copyright © by David Vidmar
 
Contact me!
 
LinkedIn Profile
 
 
 

I wrote this letter to Telekom a little over 2 years ago. It's in Slovene, so sorry to all others.

Pozdravljeni!
 
V torek, 16.9.2003 smo s prijatelji (kot skoraj vsak dan, ko nismo na dopustu) odšli na kosilo (govedina, pražen krompir, zelenjavna priloga) na Telekom. Zadovoljni in srečni smo bili že hrano in prijaznostjo kuharic, ko pa smo se na poti domov ustavili še v teletočki, smo doživeli vrhunec dneva (smo računalničarji in imamo precej dolgočasno življenje)!
 
Obiskali smo namreč teletočko in z navdušenjem ugotovili, da lahko tudi med kosilom ohranimo stik z "mrežo". Poslali smo elektronsko pošto s fotografijo in sms. Plačali smo enkrat z bankovcem za 20 SIT (SMS), bankovca za 100 SIT pa nikakor ni hotelo "pojest" (hec, ravno smo se vračali s kosila!) zato smo uporabili Moneto. Ok, jaz ne, ker nimam mobitela, ampak moj prijatelj Marko. On je zadnjič prvič uporabljal moneto in je telefon prislonil popolnoma narobe, slušalko je prslonil tja, kamor sodi mikrofon! (to bi vam moral narisat, bi bilo bolj smešno!). Skratka, teletočke so super! Postavite jih čimveč in čimprej! Pa še v kak lokal, da bom lahko surfal tudi ko bom na zmenku!
 
S spoštovanjem,
  zadovoljni uporabnik teletočke David
 
PS: še eno vprašanje! Zakaj ima gospodična na promocijskih fotografijah (http://www.telekom.si/teletocke/sl/kajje.htm, kliknite -> slike) v rokah slušalko? Kdaj slušalka na teletočki pride prav?
PS2: pri meniju imate tipkarsko napako. Piše "e-razglednica z fotografijo", pisati bi moralo "S fotografijo".
PS3: zdaj sem se spomnil še to, da nismo znali poslati "e-razglednico s fotografijo". Kdaj se lahko slikaš? Uspešno smo se slikali in posli "e-pošto s fotografijo!
 

If you find the style familiar, it was inspired by Letters from a NutMore Letters from a NutExtra Nutty! Even More Letters from a Nut! and by Ted L. Nancy. Hillariously funny books, indeed

Posted on Tuesday, August 23, 2005 4:09 PM | Filed under: Stuff Books |
Comments have been closed on this topic.